Leidse vrouwen top 50 steunt ondernemers met gedicht


21 mei 2020
Categorie: Algemeen

De Leidse vrouwen top 50 hebben afgelopen maandag een gedicht gepresenteerd aan de voorzitters van BV Leiden. Het gedicht is speciaal gemaakt om de ondernemers in de Leidse regio een hart onder de riem te steken tijdens de coronatijden. De voorzitters van BV Leiden staan representatief voor alle ondernemers, maar de vrouwen gaan er wel voor zorgen dat zo veel mogelijk ondernemers het gedicht zelf krijgen.

 

Het gedicht werd in Boutique Hotel Huys van Leyden overhandigd aan voorzitters Ineke Lenssen en Lorenzo van Beek. Hiske Faber en Kirsten Zitman, ambassadeur van de Leidse vrouwen top 50, overhandigde het gedicht, geschreven en gepresenteerd door Marianne van Velzen, aan de voorzitters. ‘We willen heel graag de ondernemers een hart onder de riem steken en het gedicht was een manier wat we onwijs fijn en mooi vinden om het op deze manier te kunnen doen’, aldus Hiske Faber. ‘We vinden het heel belangrijk dat we juist de ondernemers laten zien dat we aan ze denken en dat we aan elkaar denken en dat we met elkaar wel wat voor elkaar kunnen krijgen.’

 

Het gedicht werd in een fotolijst overhandigd aan de voorzitters. ‘Het is heel erg prachtig en ik ben hier heel erg blij mee’, vertelt voorzitter Ineke Lenssen als zij het gedicht in handen krijgt. ‘Een prachtig gedicht voor de ondernemers en een ontzettend mooi initiatief. Heel waardevol’.

 

De overhandiging aan de voorzitters is nog maar het begin. Het is nu de bedoeling dat zo veel mogelijk ondernemers in de Leidse regio het gedicht ook krijgen. Zij krijgen het gedicht digitaal of via de brievenbus.

 

Luister hier het gedicht: https://www.youtube.com/watch?v=xYEShQVxITw