Internationale start-up coach Bart Jenezon op Startersdag Leidse Regio


10 januari 2019
Categorie: Algemeen

Uit onderzoek is gebleken 70% van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijkt na 18 maanden alweer te zijn gestopt. Gebrek aan een goede voorbereiding en versterkende samenwerkingen zijn daarvan meestal de oorzaak.


Gratis startersdag Leidse Regio

Startersdagen.com organiseert daarom in samenwerking met Economie071 op woensdag 6 februari een gratis startersdag in Holiday Inn te Leiden. De inspirerende avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor ori├źnterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot ongeveer drie jaar oud en de succesvolle start-ups.


Inspiratie door Bart Jenezon

Het programma bestaat uit plenaire kennisdeling, een startersmarkt om vragen te stellen, diverse seminars en workshops en een inspiratiesessie. In een optioneel voorprogramma leidt radiopresentator en ondernemer Rudo Slappendel een interactieve Breaking the ice Speeddatesessie. Halverwege de avond zal Bart Jenezon, internationaal actief als start-up coach, een inspirerende keynote sesse verzorgen.


Verbindingen leggen

In het hele programma kunnen startende ondernemers en aangesloten kennispartners verbindingen leggen om elkaar te versterken. Starters kunnen delen in de kennis van de kennispartners en bezoekers gaan op diverse manieren gelegenheid krijgen om samenwerkingen te funderen. Zo is er alle gelegenheid om duurzame relaties te ontwikkelen. Een selectie van geïnteresseerden kan het ondernemersconcept dat zij in gedachten hebben pitchen tegenover een panel van diverse experts die feedback zullen geven.


Aanmelden

Vele regionale partners staan klaar om (startende) ondernemers te informeren en inspireren over ondernemerschap. De avond is gratis te bezoeken, aanmelden is gewenst via www.startersdagen.com/leiden2019.