Gratis advies logistiek makelaar!

Leiden bevoorraden zonder CO2-uitstoot


Zoals jullie waarschijnlijk al weten, gaat Leiden bevoorraden zonder uitstoot door vracht- en bestelverkeer, om de leefbaarheid en luchtkwaliteit in de binnenstad te verbeteren. Vanaf 2025 mogen alleen schone vervoersmiddelen voor goederenvervoer de binnenstad en het Stationspleingebied van Leiden in.

Vanaf 2025 krijgt Leiden als één van de ongeveer 40 gemeenten in Nederland een zero emissiezone voor vrachtvervoer. Voor bestaande vracht- en bestelwagens (waar ook klussenbussen onder vallen) geldt een overgangsperiode tot maximaal 2030.

Centrummanagement Leiden, BV Leiden (via inspraak bij Ondernemend Leiden) en de gemeente Leiden gaan de komende jaren samen met ondernemers en vervoerders op zoek naar duurzame oplossingen voor goederenvervoer. Op deze pagina, vind je informatie over hoe jij jouw bedrijf goed kunt voorbereiden op de Zero Emissie Stadsdistributie.

Gratis advies logistiek makelaar
Welk vervoer het beste bij jou en jouw bedrijf past, verschilt per situatie. De logistiek makelaar kan met je meedenken. Hij geeft jou advies en praktische tips. Bijvoorbeeld over mogelijkheden voor schoon vervoer, subsidies, kosten en voordelen. Neem contact op en maak een afspraak via logistiekmakelaarzes@leiden.nl.

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885