Samenwerking smaakt naar meer

In 2012 sloegen de Leidse ondernemers- en brancheverenigingen de handen ineen om een gezamenlijke nieuwjaarsreceptie voor ondernemend Leiden te organiseren. Een nieuwe traditie was geboren en op 18 januari jl. vond alweer de 10de editie plaats. Zo’n 400 ondernemers en bestuurders wenste elkaar een gezond en succesvol 2023 toe. Dit deden ze onder het genot van diverse lekkere versnaperingen. Voor deze speciale editie werden deze mede geserveerd door een team van Gemiva. ‘Een mooie samenwerking die naar meer smaakt’, aldus Irene Slats-van Ommen, één van de organisatoren en Hiske Faber, manager projecten, Gemiva.

Het idee voor de samenwerking werd geboren tijdens een bijeenkomst van BV Leiden waar Gemiva lid van is. Na overleg met Ellen Simons van de Stadsgehoorzaal was het snel geregeld. Het bestaande horecateam van de Stadsgehoorzaal voor de nieuwjaarsreceptie werd uitgebreid met het team van voormalig Hof van Sijthoff en tegenwoordig het team van de Meelfabriek. Hier werken mensen die vanuit hun talenten aansluiten bij de ondernemers die bij de Meelfabriek actief zijn. Naast de ervaring die de medewerkers opdoen in de horeca, is het meewerken op een event als de nieuwjaarsreceptie een geweldige ervaring. Gemiva zoekt heel graag de samenwerking hiervoor op ‘Zo bieden we het team een grotere variatie aan werkplekken en ervaring’, aldus Hiske Faber van Gemiva.

Irene bezocht het team op 25 januari en overhandigde iedereen een bedankje voor hun inzet en de geslaagde samenwerking. Wat haar betreft zetten we de samenwerking voort voor de receptie in 2024. Daarnaast gaat ze voor de bijeenkomsten van BV Leiden vaker een beroep doen op het team en ze adviseert de partners dit ook te doen voor de bijeenkomsten die ze organiseren.STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885