Meer voor mannen…

Dat is de slogan die RTL 7 gebruikt, maar zeker van toepassing is op BVL Lid Amrani Beauty Solutions. Verhuisd van de Breestraat in Leiden naar het centrum van Noordwijk. Sorry ladies, The Skin Cave is ‘men only’. Voor mannen die wél een gezonde uitstraling en een jongere look willen, maar geen zin hebben in een lange behandeling in een wufte beauty salon vol geurkaarsen en walvisgezang

APK-TJE VOOR JE HUID
The Skin Cave biedt een overzichtelijke range, snelle, innovatieve behandelingen voor verjonging en een betere conditie van de huid. Zo kunnen wij jou, dankzij ruim 15 jaar expertise, een snelle reiniging en een krachtige boost geven. Je ziet en voelt onmiddellijk resultaat. Daarnaast bieden wij ook effectieve lichaamsbehandelingen aan.

Hightech apparatuur
Jan en Fatima zijn de gezichten achter The Skin Cave. Al 15 jaar runt Fatima Amrani Beauty. De expertise van Jan ligt bij product-ontwikkeling en klantbeleving. De laatste jaren kwamen er steeds meer mannen naar de salon. Logisch natuurlijk, want de man van vandaag wil ook gewoon een frisse, vitale look en een gezonde, schone huid. Maar ze willen liever geen maskers of onduidelijk gefriemel aan hun gezicht. Daarom biedt The Skin Cave korte, krachtige en pijnloze behandelingen voor een geweldige uitstraling. Zij gebruiken daarvoor hightech apparatuur, die mede door NASA is ontwikkeld en binnen 30 minuten het werk doet.

Krachtige boost
Na een half uurtje comfort en ontspanning ga je weer helemaal opgefrist naar buiten, met een goed gevoede huid zonder die plekjes, grove poriën en oneffenheden waar jij je aan stoort. Je huid is weer optimaal in conditie en ziet er goed, jong en gezond uit. Gun jezelf zo’n korte, krachtige boost om er direct frisser en knapper uit te zien. Je kunt kiezen uit 4 pakketten. Niet helemaal zeker welke behandeling het beste bij jou past? Plan dan gewoon een intake voor een huidanalyse en een op maat gesneden advies.

The Skin Cave gebruikt speciale mannenserums om de werking van de innovatieve apparatuur te versterken en je huid te voeden. Dus wil je frissere, jongere uitstraling? Je huid beter conditioneren? Een doffe of geïrriteerde huid hydrateren? Of kies je voor een eyelift? De keuze is aan jou.

Neem een kijkje op hun website om te zien welke lichaamsbehandelingen wij aanbieden.
The Skin Cave Lindenplein 2, Noordwijk theskincave.nl

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885