FamiliekamerKunstprijs wordt in juni uitgereikt

BVL-lid Familiekamer Advocaten & Mediators reikt in juni voor de vijfde keer de FamiliekamerKunstprijs uit aan aanstormend talent uit de kunstwereld. Tijdens een borrel in de voortuin van de Familiekamer wordt vrijdagmiddag 17 juni de winnaar bekend gemaakt.

Voor deze editie van de kunstprijs zijn genomineerd Yael Laroes, Jorn van Leeuwen, Emma van Noort, Patricia Nauta en Ralf Kokke. Zij zijn door curator Maurice Braspenning geselecteerd.

De winnaar wordt bepaald door een jury, die bestaat uit Nicole Roepers, conservator actuele kunst Museum De Lakenhal, Connie van Driel, hoofd subsidies, documentatie & ateliers Stroom Den Haag en Laura Stamps, conservator moderne en hedendaagse kunst Kunstmuseum Den Haag. De winnaar krijgt een bedrag van 1.500 euro en een deskundig juryrapport.

Meer informatie over deze kunstprijs is te vinden op www.familiekamerkunstprijs.nl.

Werk van Jorn van Leeuwen. 

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885