BVL-lid Online Tigers heeft een Academy!

BVL lid Online Tigers heeft tegenwoordig een heuse Academy! Onlangs is de Online Tigers Academy live gegaan met een do-it-yourself SEO cursus. Speciaal voor ondernemers die zélf hun website hoger in Google willen krijgen. Zodat potentiële klanten vanzelf op jouw website terecht gaan komen.
De cursus is opgebouwd uit 7 bouwstenen. Bij iedere bouwsteen krijg je uitleg, gevolgd door meerdere video’s met opdrachten. Om zeker te weten dat je de opdrachten goed hebt uitgevoerd, is Rianne er om je persoonlijk te begeleiden: in maandelijkse groepsbijeenkomsten én in een 1op1 coaching sessie. Zo weet je zeker dat je de leerstof op de juiste manier hebt toegepast op jouw site.

Wil je hier meer over weten, dan kan je contact opnemen met Rianne(rianne@onlinetigers.nl). Speciaal voor de leden van BVL heeft ze een speciale aanbieding gemaakt.

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885