BV DOET!

Verbinden en doen zijn twee van de vier thema’s waar BV Leiden zich op richt. En die twee komen samen op 7 december – de Dag van de Vrijwilliger – tijdens BVL Doet!

BVL-leden steken die dag de handen uit de mouwen bij verschillende maatschappelijke organisaties in Leiden. Gezellig samen een paar uurtjes vrijwilligerswerk doen en ondertussen leer je je medeleden beter kennen. Want netwerken kan natuurlijk ook met een schoffel of een verfkwast in je hand. En we sluiten af met een gezamenlijke borrel met alle BVL-vrijwilligers.

Suggesties voor een project?
Allereerst gaan we op zoek naar een aantal projecten waar de hulp van zo’n tien BVL-vrijwilligers goed van pas komt. Heb je een suggestie voor zo’n project? Laat het Irene weten via info@bvleiden.nl. Misschien ben je zelf al vrijwilliger bij een organisatie waar een klus maar steeds blijft liggen. Vele handen maken licht werk, dus dit is een mooi moment om die klus op te pakken.

Aanmelden als vrijwilliger
In een later stadium maken we bekend welke vrijwilligersprojecten we gaan oppakken en kan je je aanmelden voor BVL Doet! Maar zet dinsdag 7 december (in de middag) alvast in je agenda als het je leuk lijkt om mee te doen.

STAY IN TOUCH

Copyright 2024 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. +31 71 5127885