3e seizoen komt eraan

Is een programma van, voor en door heel Leiden en omgeving. Inmiddels hebben we er al twee seizoenen en 24 afleveringen op zitten. Het derde seizoen is in de maak en we zijn verheugd dat we professionele mensen bereid hebben gevonden het programma een facelift te geven:

Jan van Holsteyn is oud-eindredacteur bij de publieke omroep NTR in Hilversum. Hij heeft o.a. programma’s gemaakt als ‘Verborgen verleden’ en ‘Hier zijn de van Rossems’ en zijn collega Anna Sepers was ook vele jaren werkzaam bij diezelfde publieke omroep o.a. als hoofd educatieve programma’s, projectmanager, en programmamaker bij Teleac.

Samen met hen gaan we van Wat Leiden Raakt een gevarieerd programma maken waarin de kijker nader kennis maakt met Leiden en omgeving vanuit het perspectief van ondernemers en bedrijven. In het programma komen actuele thema’s aan de orde, voeren bekende én onbekende Leidenaren en regiogenoten het woord en nemen we een kijkje achter de schermen bij grote en kleine ondernemingen.”

Een speciale rubriek wordt ‘Het Familiebedrijf’ waarin we bedrijven gaan portretteren die al generaties lang bestaan. We hebben zelf al een aantal kandidaten op het oog, maar bedrijven die willen meedoen, kunnen zich bij BV Leiden aanmelden: i.slats@bvleiden.nl

Wat Leiden Raakt is een programma van, voor en door heel Leiden en omgeving. Heeft u een goed idee: laat het ons weten!

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885