Ontmoet mbo-talent tijdens de online Stagebeurs071

In het nieuwe schooljaar wordt mede door het uitstellen van stages door COVID een grote vraag naar stageplaatsen en leerbanen verwacht. Wil jij graag je steentje bijdragen om dit probleem op te lossen en na de zomer een stageplaats bieden aan mbo-studenten? En wil je op een snelle manier in contact komen met verschillende talenten? Meld je dan nu aan voor de online stagebeurs van Stagepact071 om tot de perfecte match te komen! Het aanmelden van de stageplaats en je bedrijf kan eenvoudig via https://stagebeurs071.nl/inschrijven/. Er worden stageplaatsen gezocht door alle opleidingen!

Vind de juiste student voor jouw bedrijf
De online stagebeurs vindt plaats op donderdag 2 september van 15.30 tot 17.30 uur. Bedrijven die zich hebben aangemeld, worden gepresenteerd op de website www.stagebeurs071.nl. Studenten kunnen zich daar oriënteren en alvast lezen wat een bedrijf te bieden heeft en zoekt. Zien ze een leuke stageplaats? Dan maken zij een online afspraak via een gereserveerd tijdblok. Deze ontmoeting vindt dan plaats op 2 september. De stagebeurs start om 15.30 uur met een gezamenlijk online welkom via Teams. Vervolgens worden er één op één gesprekken gevoerd tussen bedrijven en studenten. De middag eindigt met een leuke afsluiting. Aangemelde bedrijven ontvangen nog een duidelijke instructie voor deelname.

Programma 2 september
15.30- 15.45 Online welkom via een Teams-link.
15.45-17.15 Online gesprekken tussen bedrijven en studenten (15 minuten per gesprek)
17.15-17.30 Online afsluiting

Stagejager
Bedrijven die niet online aanwezig kunnen zijn, kunnen contact opnemen met stagejager Cynthia Romijn. Zij gaat vervolgens aan de slag met het vinden van de ideale koppeling tussen vraag en aanbod. Zij is bereikbaar via stagejager@economie071.nl. Op de hoogte blijven van Stagepact071? Kijk dan op www.economie071.nl.

Goed voorbeeld
BVL lid; De Bink heeft tijdens de coronacrisis verschillende stagiairs begeleid: ‘Zoals verwacht ging het begeleiden van stagiairs deze keer anders dan normaal. Niet werken bij ons op kantoor of eens meelopen in de productie. Dat vergt aanpassingsvermogen, maar dat maakt niet uit. Juist nu is het belangrijk dat we stageplaatsen blijven aanbieden en wij zijn trots dat wij daaraan hebben kunnen bijdragen!’.

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885