Hulp voor ondernemers geraakt door de coronacrisis

De gemeente Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest hebben in samenwerking met het Crisisteam Economie een ondernemersdesk opgericht. De Ondernemersdesk Leidse Regio heeft als doel ondernemers ondersteuning te bieden door het aanbieden van vrijblijvende informatie over hulpverlening door verschillende instanties.


Met ondernemers voor ondernemers
Kunt u als ondernemer ook hulp gebruiken? Neem dan contact op met de Ondernemersdesk. De afgelopen twee maanden is er vanuit de Ondernemersdesk Leidse Regio gebeld naar alle ondernemers die een Tozo3-uitkering hebben aangevraagd om te horen hoe het met de ondernemer gaat en of er nog behoefte is aan extra ondersteuning. Het belteam van de ondernemersdesk bestaat uitervaringsdeskundigen: ondernemers die zelf ook te maken hebben met de gevolgen van de coronacrisis. In het telefoongesprek brengen zij samen met de ondernemer de situatie in kaart.

Zelf op zoek naar passende ondersteuning?
De ondersteuning wordt door verschillende instanties geboden. Afhankelijk van de hulpvraag kan de Ondernemersdesk Leidse Regio u als ondernemer doorverwijzen. Wanneer de behoefte helder is, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de betreffende organisaties. Via deze link leest u hoe dat kan: www.leiden.nl/ondernemers-corona.

Ondernemer Saskia, medewerker Ondernemersdesk
β€œDe afgelopen vijf jaar heb ik vanuit Sas Regelt heel veel mooie, leuke en spannende opdrachten en projecten mogen uitvoeren, heb ik reizen begeleid en nieuwe en inspirerende mensen ontmoet. Het afgelopen jaar vervielen al mijn opdrachten door corona. Het was een onzekere en stressvolle periode, maar vanaf eind maart ben ik aan de slag gegaan bij de Ondernemersdesk Leidse Regio. Het contact dat wij zoeken leidt tot confronterende maar ook mooie en bijzondere gesprekken waaruit blijkt dat een luisterend oor en ondersteuning enorm gewaardeerd wordt in deze moeilijke tijd.”

STAY IN TOUCH

Copyright 2024 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. +31 71 5127885