Als jouw medewerkers elke dag een stapje beter presteren, dan presteert jouw onderneming ook steeds beter.

Hoe kun je het herstel van de corona-crisis inzetten en toegroeien naar een toekomstbestendige organisatie met meer rendement? Daar heb je jouw medewerkers meer dan ooit voor nodig. En door hen te laten groeien in hun vakgebied én beroepshouding, zal dat zich uitbetalen voor jouw organisatie.

 

Binnen onze Leidse regio wordt een samenwerkingsverband van mkb ondernemingen opgezet om een ontwikkelprogramma neer te zetten met de ‘digitale bedrijfsschool’.


Uitgangspunten:

Kant-en-klaar ontwikkelprogramma: bespaart tijd
Korte modules voor jouw medewerkers: gericht op jouw onderneming
Direct toegepast in het werk: direct resultaat
Online en offline toepassing: voor alle medewerkers geschikt

 

Kosten en subsidie
De digitale bedrijfsschool zal worden gefinancierd vanuit de SLIM-regeling. Door aan het samenwerkingsverband mee te doen, neem je deel aan een subsidie-aanvraag. Naast mkb ondernemingen zullen o.a. mboRijnland en Codename Future hieraan deelnemen. Zij zullen de subsidie-aanvraag namens het samenwerkingsverband schrijven en indienen. Daar hoef jij als ondernemers zelf niet actief aan bij te dragen. Geef voor 30 juni aan of je interesse hebt in deelname aan het samenwerkingsverband bij Irene: i.slats@bvleiden.nl

STAY IN TOUCH

Copyright 2024 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. +31 71 5127885