Update over het coronavirus

De landelijke maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen hebben grote consequenties voor de samenleving. Nadat vorige week door de regering werd besloten om grote evenementen met meer dan 100 bezoekers te verbieden, werd gistermiddag besloten dat alle horeca en scholen hun deuren moeten sluiten. Dat heeft directe gevolgen, niet alleen voor de binnenstad, maar natuurlijk ook voor jou als ondernemer.


Van welke regelingen kan ik als ondernemer gebruik maken?

Vanuit de overheid wordt er hulp geboden aan ondernemers die getroffen worden door de gevolgen van de coronacrisis. Het gaat hierbij om bestaande en nieuwe regelingen, zoals werktijdverkorting en belastinguitstel.

Meer informatie over deze regelingen kan gevonden worden op de website van de Kamer van Koophandel.

 

Wat doen we verder?
Aanstaande woensdag heeft BV Leiden als onderdeel van Ondernemend Leiden, een spoedoverleg met de gemeente om te bespreken welke mogelijkheden er zijn om ondernemers te ondersteunen. Wij zullen jullie op de hoogte stellen van de uitkomst van dit gesprek. Mocht je suggesties hebben voor gemeentelijke maatregelen, kun je deze mailen naar i.slats@bvleiden.nl

 

We zullen jullie zo goed mogelijk op de hoogte houden.

 

BV Leiden

 

 

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885