Centrummanagement Leiden start campagne: koop juist nu lokaal

De Leidse ondernemers worden, net als de rest van de samenleving, hard getroffen door de gevolgen van de coronacrisis. Veel ondernemers kunnen een steuntje in de rug dan ook goed gebruiken.

 

Alle horecaondernemingen hebben hun deuren moeten sluiten en veel winkels hebben te maken met fors dalende klantenaantallen. Daarom is het Centrummanagement Leiden een campagne begonnen om Leidenaren op te roepen juist nu online aankopen te doen bij lokale winkels en horecagelegenheden.

 

Ook in deze onzekere tijden is het mogelijk om op een veilige manier aankopen te doen bij winkels en restaurants. Zo hebben veel winkels in Leiden ook een webshop waar je terecht kunt voor bijvoorbeeld schoenen, kleding en boeken. Daarnaast is het bij veel restaurants en andere horecagelegenheden mogelijk om je maaltijd te bestellen en af te halen, waardoor je toch een diner van je favoriete restaurant kunt eten.

 

In de campagne ‘Koop juist nu lokaal’ roept het Centrummanagement Leiden, in samenwerking met Leiden Marketing, Leidenaren op juist nu aankopen te doen bij lokale ondernemers. Niet alleen kan dit op een veilige manier, ook steunt men hiermee in deze moeilijke tijd lokale ondernemers en daarmee uiteindelijk de hele stad. Via verschillende kanalen zullen tips en adviezen worden gegeven over hoe mensen tijdens deze crisis lokaal boodschappen kunnen doen.

 

Daarnaast worden op de website Thuis in Leiden initiatieven van restaurants en winkels verzameld waar het mogelijk is om producten af te halen of je bestelling te laten bezorgen. Ondernemers die zelf zulke initiatieven in het leven hebben geroepen, kunnen dit doorgeven via dit formulier.

 

Bron: Centrum Management Leiden

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885