Nieuwe kandidaat-voorzitters BVL bekend

Lorenzo van Beek en Ineke Lenssen hebben zich kandidaat gesteld als voorzitters van BV Leiden. Ze zijn hiermee beoogd opvolgers van Erna Kortlang, die van 2013 tot 2020 de voorzittersrol op zich nam. Lorenzo en Ineke zijn geen onbekenden binnen BV Leiden: op dit moment nemen ze beiden zitting in het bestuur. Ineke bekleedt daarin de functie van voorzitter van de commissie onderwijs en arbeidsmarkt, en Lorenzo ontfermt zich over algemene bestuurstaken, opent met regelmaat de BV Leiden-evenementen en natuurlijk kent u hem van de BVL-journaals.

 

Het Duovoorzitterschap
Het bestuur stelt dit keer een duo-voorzitterschap voor omdat het takenpakket van de voorzitter de afgelopen jaren steeds diverser en omvangrijker werd. De keuze voor een duovoorzitterschap is overigens niet uniek: van 2006 tot 2009 kende BV Leiden met Mariette Barnhoorn en Arjen Vels ook al twee voorzitters.

 

Ineke en Lorenzo hebben beiden kwaliteiten en eigenschappen die goed aansluiten op de steeds omvangrijker wordende taken van het voorzitterschap. Lorenzo is o.a. directeur van twee succesvolle en karakteristieke boutiquehotels en weet dus alles over de zaken waar de Leidse ondernemer op dagelijkse basis mee te maken krijgt. Ineke voegt hier haar kennis en ervaring op het gebied van bestuur en organisatie aan toe. Daarnaast zijn ze allebei gedreven, positief en combineren ze hun vermogen mensen te verbinden met een no-nonsense mentaliteit; een goede match dus!

 

Blik op de toekomst
Het hart van beide kandidaat-voorzitters ligt bij de stad en haar ondernemers. Ze zien
BV Leiden als de ideale manier om ondernemers met elkaar te verbinden. Met een ruime hoeveelheid enthousiasme en inzet willen ze het lidmaatschap van BV Leiden dan ook nóg waardevoller, inhoudelijker en gezelliger maken. Binnenkort blikken we met vertrekkend voorzitter Erna Kortlang terug op de afgelopen 7 jaar BV Leiden. De voorzitterswissel is gepland tijdens de ALV op 2 maart 2020.

 

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885