Halve finalisten voor LEF zijn bekend

De halve finalisten van de starterswedstrijd LEF zijn bekend. Dutch Organic Gin (Goeie Mie Gin), Fashionscout, Onescnd, Keyn, Wereldmatch en Stadsee mogen met een coach naar de halve finale.

 

Dinsdag 25 juni vond de voorronde van LEF plaats bij AREA071 in Leiderdorp. Twaalf starters mochten zich toen presenteren aan de coaches en het publiek. Slechts de helft hiervan mocht door naar de halve finale.  LEF is de starterswedstrijd voor de regio Leiden, Duin- en Bollenstreek en Alphen a/d Rijn.

 

In de halve finale mogen de kandidaten zich opnieuw presenteren aan het publiek, alleen dan kijkt ook de jury mee. Na de vijf minutenpitch van de kandidaat, krijgt ook iedere coach tijd om zijn/haar kandidaat te pitchen. Vervolgens krijgt de jury een aantal minuten om vragen te stellen aan de kandidaten. Na deze ronde mogen er slechts drie kandidaten naar de grote finale in november.

 

De coaches dit jaar zijn Ramses Braakman (coach van Fashionscout), Bart Hoenen (coach van Dutch Organic Gin), Erik v/d Zijden (coach van Onescnd), Henk Griffioen (coach van Keyn), Britta van Egmond (coach van Stadsee) en Margot Bisschops (coach van Wereldmatch).

 

Benieuwd naar de verhalen van deze startende ondernemers? Kom op dinsdag 24 september naar de halve finale van LEF. Aanmelden kan via www.heblef.nl.

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885