To Blog or not to Blog, that is my question…

“Geen woningen in de Rooseveltstraat”, “Autoluw centrum is funest voor ondernemers” of “IJshal van 250 meter is gemiste kans voor Leiden”. Zomaar een paar denkbare titels voor een blog. Na onze uitnodiging op de algemene ledenvergadering doen wij hierbij nogmaals een oproep om bloggers te vinden die bereid zijn om periodiek een kritisch, informatief of grappige blog te schrijven over wat ondernemers in Leiden bezig houdt. Zo kunnen we signaleren, delen, discussiëren en relativeren over dingen die ons ondernemers bezig houdt.

 

Wij zijn op zoek naar bloggers van alle pluimage. De blogs zijn bedoeld als opinie. Ze mogen informeren, prikkelen, relativeren of dingen in een heel ander licht plaatsen. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat het – in de breedste zin – over ondernemen of ondernemersbelangen gaat in Leiden en omstreken. We gaan beperkt redactie voeren, maar we willen uiteraard niet censureren. Evidente reclamecampagnes worden niet getolereerd.

 

Heb jij wat op je lever of ben jij in staat om de boel wat op te schudden? Dit is je kans. Bloggers kunnen zich opgeven bij Irene ….

 

Ik lees u later.

 

Frank Dekkers – voorzitter commissie Communicatie & PR

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885