The Tiny Office Challenge

PLNT is opzoek naar duurzame pioniers, innovatieve denkers en doeners die op The Field één van de drie Tiny Offices willen ontwerpen en neerzetten. “The Field” is onderdeel van de Duurzaamste Kilometer en zal op de plek komen van de kweektuin in het stationsgebied als invulling van dit pauzelandschap. Alles met het oog op zo duurzaam en circulair mogelijk, midden in het groen. Zo willen we bijdragen aan de transitie naar een nieuwe economie en een betere wereld. De Tiny Office Challenge houdt in dat u aan de slag gaat met een eigen ontwerp en de bouw van een Tiny Office. Deze zal dienen als een werk-, studie- en ontmoetingsplek. Bij de beoordeling van uw Tiny Office staan zes elementen centraal:

 

  1. Duurzaamheid
  2. Circulariteit
  3. Vergroening
  4. Creativiteit
  5. Haalbaarheid
  6. Impact

 

De Tiny Office Challenge moet duurzaam, circulair, klimaat adaptief en groen bouwen stimuleren. Uw Tiny Office zal door u gebouwd worden op The Field. Hier werken overheden, onderwijsinstellingen en bedrijven aan innovaties gericht op duurzame verstedelijking. The Field ligt midden in het hart van Leiden, op de rand van het Bio Science Park en de oude binnenstad.

 

Voor meer informatie over de Tiny Office Challenge kunt u gaan naar https://plnt.nl/program/plnt-tiny-office-challenge/ of contact opnemen met daan@plnt.nl.

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885