Versterking belangenbehartiging Leidse ondernemers Ondernemend Leiden en Centrummanagement Leiden kiezen nieuwe boegbeelden

Erwin Roodhart start met ingang van 1 juni als Manager Stadsbreed bij Ondernemend Leiden. Binnen Centrummanagement Leiden zal hij worden opgevolgd door Hans Gennotte.

 

Waar Centrummanagement Leiden zich inzet voor een bruisende en economische vitale binnenstad heeft Ondernemend Leiden de focus juist op een stadsbreed niveau. Ondernemend Leiden is een samenwerkingsverband van de overkoepelende ondernemersverenigingen Bedrijvig Leiden, BV Leiden, Leiden Bio Science Park, Centrummanagement Leiden en het Ondernemersfonds Leiden.

“Erwin heeft zich de afgelopen jaren enorm ingezet voor de ondernemers en hun belangen in het centrum en de doorontwikkeling van de taken vanuit Centrummanagement Leiden. Het afgelopen decennium heeft de binnenstad een grote metamorfose doorgemaakt. Met Erwin aan het roer heeft het Centrummanagement door middel van lobby-trajecten en organisatorische inzet een belangrijke bijdrage kunnen leveren.” Aldus Hans Janssens, voorzitter van het bestuur van het Centrummanagement Leiden.

 

Nico Tates, de nieuwe voorzitter van Ondernemend Leiden, zegt: “Ondernemend Leiden wil dat de stadsbrede belangen beter op de kaart worden gezet en dat er meer en nadrukkelijker rekening wordt gehouden met Leidse ondernemersbelangen. Samen met het bestuur, gaat Erwin Roodhart een nieuwe impuls geven aan de communicatie met onze achterban en de lobby-activiteiten richting de gemeente. Wij zijn daarom zeer verheugd dat Erwin Roodhart met zijn in 8 jaar opgedane schat aan kennis, ervaring en contacten binnen het Leidse centrum en daarbuiten, ons in de uitvoering daarvan gaat versterken.”

 

Hans Gennotte, momenteel interim-centrummanager, zal Erwin Roodhart opvolgen als Centrummanager. Hans heeft in het verleden veel retailervaring opgedaan, als bedrijfsleiderbij C&A en V&D. Daarnaast was hij in verschillende ondernemersverenigingen actief, waardoor hij weet wat er bij de ondernemers speelt. Met deze kennis en zijn opgedane ervaring van de afgelopen 3 jaar bij het Centrummanagement Leiden, is Hans Gennotte de ideale opvolger van Erwin Roodhart.

 

Gedurende de komende maanden zal Erwin zijn werkzaamheden voor Centrummanagement Leiden afbouwen en overdragen.

 

v.l.n.r.: Hans Janssens, Hans Genotte, Erwin Roodhart, Nico Tates

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885