BVL lid Hudson Bar & Kitchen lanceert lunch & bakery concept in Leiden

De Amerikaanse restaurant keten Hudson Bar & Kitchen, lanceert het lunch & bakery concept; Hudson Coffee. De eerste vestiging van Hudson Coffee is geopend aan de nieuwe Beestenmarkt 23 in Leiden, tegenover de Lammermarktgarage en direct naast het 1,5 jaar geleden geopende Hudson restaurant. De Hudson groep heeft het aansluitende hoekpand weten te bemachtigen en de afgelopen maanden flink verbouwd en doorgebroken naar het bestaande restaurant.

 

All American lunch gerechten
Zoals de naam al doet vermoeden zullen hier genoeglijke lattes, americano’s en macchiato’s geschonken worden, welke ter plekke of onderweg genuttigd kunnen worden, al dan niet met Cinnamon muffin, hello Dollie bar of Red Velvet cake. Daarnaast een uitgebreide lunchkaart voor de snelle én relaxte lunchgast. Met gerechten als Mexican Mackarel, Philly Cheese Steak Sandwich, Power Bowl en Toast met Smashed Avocado, komt ook bij Hudson Coffee de all American experience goed tot zijn recht. Alle gerechten van de kaart worden tevens met liefde ingepakt als take away lunch. Hierbij mikt Hudson op young urban professionals die bij de direct omliggende bedrijven werken en een voorkeur hebben voor een quick en healthy lunch.

 

In een urban vibe genieten van Leids erfgoed
De urban lunch beleving vind je tevens terug in de inrichting van de lunchroom. Een riante barista counter, brick walls met decoratieve zakken Hudson Coffeebonen. Veel groen, relaxte loungehoekjes en stoere Chesterfields . Eyecatcher van de zaak zijn de ronde art-deco ramen. Een plek aan de bar aan het raam biedt uitzicht op Leids erfgoed Molenmuseum de Valk.

 

Lammermarkt gebied
Het gebied rond de Lammermarkt garage en de Nieuwe Beestenmarkt heeft een ware metamorfose ondergaan het afgelopen jaar. Met een gunstige ligging ten opzichte van Leidse attracties zoals de Lakenhal én de evenementen rondom Rembrand zal Hudson ongetwijfeld ook profiteren van de cultuur liefhebbende toerist.

 

Duurzame koffiebonen
Een wens van de Hudson groep was het voeren van een eigen coffeeroast. Hudson Coffee bereidt de koffies van haar eigen private label koffiebonen. De melange is na een zorgvuldige proef- en selectie periode samengesteld uit de beste koffiebonen uit een specifieke regio. Bevlogen coffeeroasters zorgen voor een langzame branding, waarbij de aroma’s s optimaal vrijkomen en een karakteristieke smaakbeleving ontstaat. De koffie wordt duurzaam gebrand op zonne-energie. Biologisch koffieafval wordt gerecycled en met de warmte die vrijkomt bij het koffiebranden worden kantoren verwarmd.

 

Hudson Bar & Kitchen
In 2009 opende de eerste vestiging van Hudson Bar & Kitchen in Den Haag. De Amerikaanse stijl bleek een schot in de roos: door gebruik te maken van natuurlijke materialen als hout, leer en staal is de ambiance vergelijkbaar met dat van een hippe club in New York. De keten telt tien Hudson restaurants in de randstad en een beachclub in Kijkduin.

 

Hudson Bar & Kitchen | Elke dag geopend vanaf 10.00 uur
Nieuwe Beestenmarkt 23 | 071-2001071
2312 CG Leiden | leiden@restauranthudson.nl
http://www.hudsoncoffee.nl
http://www.restauranthudson.nl

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885