Even voorstellen…

Voor diegenen die ik nog niet de hand heb geschud tijdens het BVL IntoKerst, mijn naam is Marieke van der Plaat en ik werk als Restomanager van Resto VanHarte Leiden.

 

Eén van mijn bezigheden is om zo veel mogelijk Leidenaren te vertellen over onze Resto’s en alle tafels te vullen met gasten. Dankzij de gulle giften tijdens het BVL Into Kerst én Buik & van der Horst organiseren wij op Valentijnsdag het unieke Leids Diner Dansant. Waarbij we 150 Leidse ouderen een nostalgische avond bezorgen. Immers: samen eten verbindt en dansen doe je samen.

 

Vorig jaar kerst, in 2017 dus, was ik alleen en wilde graag vrijwilligerswerk doen. Na lang zoeken vond ik het Resto VanHarte kerstfeest in Den Haag. Voor ruim 200 Haagse inwoners stond er een grote tent op Het Plein en straalde de warmte je tegemoet. Heerlijk eten, gezellige muziek en mooie verhalen werden gedeeld. Het was oprecht een van mijn mooiste kerstmomenten. https://www.instagram.com/p/BdLLa8qlANc/?utm_source=ig_web_copy_link

Eenmaal thuis kwam ik erachter dat er in Leiden wel vier Resto locaties zijn en heb ik mij direct aangemeld als vrijwilliger. Ik ben dol op koken en lekker eten en sinds januari 2018 draai ik mee in het keukenteam. Resto VanHarte wil een ontmoetingsplek creëren voor mensen die zich eenzaam voelen en/of hun buurtgenoten willen ontmoeten. Hiervoor serveren wij wekelijks een vers, gezond en betaalbaar driegangendiner, want bij Resto VanHarte is iedereen welkom!

Afgelopen zomer kreeg ik de kans om Restomanager te worden in Leiden en probeer ik met mijn beperkte uren zo veel mogelijk Leidenaren te vertellen over onze Resto’s en alle tafels te vullen met gasten. Dankzij de gulle giften tijdens het BVL IntoKerst én Buik & van der Horst organiseren wij op Valentijnsdag het unieke Leids Diner Dansant. Waarbij we 150 Leidse ouderen een nostalgische avond bezorgen. Immers: samen eten verbindt en dansen doe je samen.

 

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885