BVL lid Hettinga Projecten is vanaf nu De CommunicatieHelpdesk

Ze waren het al. En ze gebruikten het al regelmatig als subtitel. Maar vanaf deze week is het officieel: Hettinga Projecten gaat voortaan verder als De CommunicatieHelpdesk!

 

Na zes jaar dekte de naam de lading niet meer en werd het tijd voor een nieuw jasje. Toen Marjolein het bedrijf in 2013 startte, wás ze het bedrijf en was het niet meer dan logisch om ook haar naam eraan te hangen. Ook vond ze het ondernemen veel te leuk en wilde ze nóóit meer iets dat leek op loondienst, dus alleen nog maar projecten met een kop en een staart. Inmiddels is Laila twee jaar geleden erbij gekomen en is het niet ondenkbaar dat hun team in de toekomst verder uitgebreid wordt. Ook hebben ze onderhand juist veel vaste klanten, waar ze regelmatig voor werken. En dat vinden ze alleen maar leuk. Als je langer met een ondernemer samenwerkt, weet je veel beter waar het bedrijf voor staat en wat er speelt. Daardoor kunnen zij de communicatie voor zo’n bedrijf beter doen en dat levert dus meer rendement op.

 

Daarom voortaan dus De CommunicatieHelpdesk. Omdat zij ambitieuze ondernemers helpen om hun doelen te bereiken door een goede communicatiestrategie én door de stok achter de deur te zijn bij de uitvoering ervan. Want plannen zijn mooi, maar uiteindelijk moet je er wel voor in actie komen.

 

Wil je meer weten over hoe zij over communicatie denken en wat ze voor ondernemers kunnen betekenen? Op vrijdag 22 februari geeft Marjolein een presentatie hierover tijdens de lunch van haar netwerkclub. Van 12.30 tot 14.00 uur in De Witte Raaf in Noordwijk. Wil je hierbij zijn? Stuur Marjolein een mailtje: info@decommunicatiehelpdesk.nl

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885