“Tijd voor een nieuw verhaal, weg met J2TV!”

Dit nieuwe jaar is er één met nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden en nog meer van dat soort clichés. En je weet het: alle clichés zijn waar. Voor J2TV zal 2018 een jaar van verandering zijn. Er is geen andere manier om het je te zeggen, ze kunnen er lang omheen draaien maar dat heeft geen zin. In het kort: J2TV verdwijnt. En dat andere bedrijf? Purple Film, en broertje Purple Post, gaan er ook aan.

De naam J2TV past misschien nog heel goed bij Joost en Joost, maar hij past niet meer zo goed bij het bedrijf. In de afgelopen tien jaar zijn ze behoorlijk gegroeid en tegenwoordig ontwikkelt J2TV ook concepten en strategieën, produceren ze livestreams op alle platformen, schrijven ze scripts voor webseries, verzorgen ze post-productie voor tv en cinema, regelen ze de distributie van content, et cetera, enzovoorts. Kortom: tijd voor iets anders.

 

Een nieuw begin
Binnenkort nemen ze afscheid van J2TV en verwelkomen ze een nieuwe naam voor onze activiteiten. Noem het een rebranding, een ruimere jas. Maar wat het vooral niet is, is een einde.

“This is not the end. It is not even the beginning if the end.
It is perhaps the end of the beginning.”
– Kingsman: the Golden Circle (2017)

Ze gaan de activiteiten van J2TV en Purple Film bundelen onder een nieuwe naam. Één naam voor alles tussen strategie, creatie, productie en distributie. We denken dat onze nieuwe naam beter past bij wat we doen en bij wie we zijn. Ons motto staat onverminderd bovenaan: “It isn’t much, if it doesn’t have content”. Ik bedoel, zou jij geld betalen voor een lege doos popcorn? Content maakt het de moeite waard!

 

Nieuwe naam
Die nieuwe naam hebben ze al en achter de schermen werken ze er hard aan om je begin tweede kwartaal met hun nieuwe identiteit kennis te laten maken. Nog even geduld dus 😉 In de tussentijd gaan ze gewoon door met alle opdrachten van hun toffe klanten en partners. Want één ding staat ook onder de nieuwe naam centraal: de hoge kwaliteit van hun producties. Daar verandert helemaal niets aan.

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885