Nodig elkaar uit!

Afgelopen woensdag was niet alleen onze Algemene Ledenvergadering, waar in tegenstelling tot andere jaren nu veel belangstelling voor was, maar ook het verkiezingsdebat. De politici werden kritisch bevraagd over de aandacht en ruimte voor ondernemen. Dat leverde interessante discussies op naar aanleiding van de stellingen. Na afloop was er voldoende gelegenheid tot netwerken tijdens de Binnenstadborrel.

Onlangs bezocht ik op uitnodiging van voorzitter Durmuz Dogan van de Turkse Ondernemersvereniging (TOVER) het zuivelbedrijf dat het merk Silifke voert. Wat Gouda is voor Holland is Silifke voor Turkije. Het was super interessant om te zien hoe groot en internationaal deze onderneming opereert. Als er de gelegenheid is, nodig elkaar vooral uit voor een rondleiding met uitleg over de achtergrond van uw bedrijf.

We hopen, zoals altijd aan het begin van een nieuw jaar, dat het u goed mag gaan in 2018! BV Leiden heeft in ieder geval een wervelende evenementenkalender samengesteld. Door de verversing van ons bestuur met vier nieuwe bestuursleden voelen we frisse en nieuwe energie om er goed tegenaan te gaan!

Tot snel!

Erna Kortlang | voorzitter BVL

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885