Joop Zoetemelk Classic op 17 maart 2018 bij Swift in Leiden. En Joop is er zelf weer bij.

De Leidse wielervereniging Swift organiseert op zaterdag 17 maart de twaalfde editie van de Joop Zoetemelk Classic. De Hollandse voorjaarsklassieker voor toerfietsers aan het begin van de lente. De Hollandse Primavera. En Joop rijdt zelf mee! Op www.swift-joopzoetemelkclassic.nl staat een persoonlijke uitnodiging van de grootste Nederlandse wielrenner om mee te doen met de Joop Zoetemelk classic.

 

Maximum aantal deelnemers 5500, meedoen alleen na voorinschrijving.
Evenals vorig jaar is er vanwege de veiligheid een limiet van 5500 deelnemers ingesteld. Deelname kan alleen na inschrijving via www.swift-joopzoetemelkclassic.nl met als deadline 12 maart 2018. Inschrijven kost € 12,50. Groepen van minimaal 10 deelnemers betalen € 10,- pp. Inschrijven op de dag zelf is niet mogelijk.

 

Inschrijving groepen met korting
Groepen en bedrijventeams van minimaal 10 personen krijgen extra korting. De groep met de meeste inschrijvers wint een exemplaar van het Joop Zoetemelk Classic wielershirt met handtekening van Joop.

 

Startschot door Joop
Joop geeft zelf het officiële startschot voor zijn classic. Bij het vertrek van de 100km op 17 maart om 8.30 uur zal hij de openingshandeling verrichten. Daarna gaat hij met familie en vrienden van start voor zijn tocht door het Groene Hart.

 

Videofilm van elke deelnemer
Bij de Joop Zoetemelk Classic 2017 wordt van elke deelnemer bij de start en finish en op een aantal punten langs de route een videofilmpje gemaakt. Na afloop kan iedereen zijn eigen film bekijken op MySports.tv en doorsturen naar vrienden en familie via de sociale media.

 

Vier verschillende routes door het Groene Hart
Er zijn vier routes met verschillende afstanden: 150, 100, 75 en 50 km. Alle routes worden volledig uitgepijld en onderweg zijn er verzorgingsposten waar je iets te eten en drinken krijgt. De Joop Zoetemelk Classic gaat door het Groene Hart met schilderachtige dorpen, langs vaarten, rivieren, polders, molens en meren. De routes waarop Joop trainde in zijn juniorentijd bij Swift.

 

Zie voor alle informatie op www.swift-joopzoetemelkclassic.nl.
Voor eventuele verder info: Cor Vergeer, ktmvergeer@gmail.com

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885