Even voorstellen.. de nieuwe commissie Onderwijs en Arbeidsmarkt!

Met ingang van 7 februari gaan wij; Robert Schepes (Rabobank Leiden-Katwijk), Jan Bart Heine (Hogeschool en DZB) en Ineke Lenssen (voorzitter commissie, eigenaar Mutatio Advies) voor de BV Leiden op dit onderwerp aan de slag. Wij hebben er zin in! Wilt u meer over ons weten? Kijk dan bijvoorbeeld even op ons Linkedin profiel: Jan Bart Heijne | Robert SchepesIneke Lenssen.

 

Wat kunt u van ons verwachten
De arbeidsmarkt kent momenteel veel knelpunten. “Vak inhoud” veranderd in snel tempo en competenties worden steeds belangrijker. Hoe vinden we nu en in de toekomst voldoende en goed gekwalificeerd personeel? De arbeidsmarkt van vandaag is immers niet de arbeidsmarkt van morgen. Competentie- en op de vragen van de arbeidsmarkt gericht onderwijs op alle niveaus zijn hiertoe belangrijk. Dit is voor de komende jaren dan ook een speerpunt van de commissie. Als vanzelfsprekende gesprekspartner gaan we met de diverse stakeholders voordat (politieke) besluitvorming plaatsvindt áan tafel’ om mee te denken en om wat er nodig is voor ons als ondernemers en werkgevers voor het voetlicht te brengen.

Omdat ook de wereld van morgen anders is dan de wereld van vandaag moeten ondernemers vaardigheden wat ons betreft een rode draad worden in het onderwijs vanaf de middelbare school.

Verder vinden we het belangrijk dat ook jonge ondernemers en start ups actief met ons mee gaan denken en doen. In dialoog ontwikkelen we nieuwe ideeën en doen we oplossingsgerichte en realistische voorstellen voor voldoende en goed gekwalificeerde mensen voor de huidige en toekomstige arbeidsmarkt.

Wij doen dit graag voor en met u. Deel met ons uw suggesties, ideeën en zorgen op het gebied van onderwijs en arbeidsmarkt en doe mee!

Wij hebben er zin in!

Van de activiteiten en vorderingen houden we u graag op de hoogte via de BVL website en nieuwsbrief.

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885