BV Leiden lid; Olifant Media wint FD Gazellen Award!

Jurjen Rijsdijk en Steven de Jong van online marketingbureau Olifant Media zijn zo trots als een olifant op hun FD Gazelle Award. De prijs voor de snelstgroeiende bedrijven van Nederland, die wordt georganiseerd door Het Financieele Dagblad, werd dinsdag uitgereikt in de Stadsgehoorzaal te Leiden. Dit jaar deden 754 bedrijven mee, een record in het veertienjarig bestaan van de Awards. Olifant Media kwam uit in de categorie Klein (omzet tot 2 miljoen) en eindigde op plaats 102. Jurjen: “Dit is een beloning voor een jaar hard werken, waarin we zien dat we grote stappen maken.”

Bijzonder jaar voor Olifant Media
De twee Oegstgeestenaren Steven en Jurjen zijn al tien jaar actief op het gebied van online marketing, maar treden nog maar een jaar samen naar buiten als Olifant Media vanuit hun monumentale bollenschuur aan de Oegstgeesterweg in Rijnsburg. Een ontmoeting bij de PVOO drie jaar geleden resulteerde eind 2016 in een definitieve samenwerking en sindsdien is het bedrijf snel aan het groeien. Steven: “Er is dit jaar echt veel veranderd. We zijn verhuisd naar een splinternieuw kantoor, we hebben een aantal zeer uitdagende klanten met internationale ambities aangetrokken, en we sluiten het jaar af met een olifantastisch team van vijf specialisten op het gebied van social media en zoekmachinemarketing.” Volgens Olifant Media is de markt van zoekmachine- en social media marketing nog niet verzadigd en is er nog veel ruimte om bedrijven, overheden en stichtingen te begeleiden naar meer zichtbaarheid en omzet.

FD Gazellen Awards
Liefst 754 bedrijven staan dit jaar op de ranglijst van de landelijke groeicompetitie van Het Financieele Dagblad. Dat zijn er 137 meer dan in 2016 en maar liefst 264 meer dan in 2015. Alleen bedrijven die de afgelopen drie jaar gemiddeld minimaal 20% in omzet zijn gegroeid, winstgevend en financieel solide zijn, komen in aanmerking voor een positie op de ranglijst. De prijzen voor alle FD Gazellen worden per regio toegekend in categorieën klein (€100.000 tot 2 miljoen), middelgroot (2 tot 10 miljoen) en groot (een omzet boven de 10 miljoen).

STAY IN TOUCH

Copyright 2024 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. +31 71 5127885