1915 watches ontwerpt eerste houten verpleeg horloge

Na het succes van de houten horloges die de broers Spies uit Sassenheim ontworpen hebben. Komen de twee mannen achter het houten horlogemerk 1915 watches nu met een nieuwe innovatie. Als eerste ter wereld brengt 1915 watches een houten horloge voor personeel in de zorg op de markt.

 

“We zijn op dit idee gekomen dankzij een van onze klanten die baalde dat ze ons normale horloge tijdens haar werk niet mocht dragen” verteld Robert. Wij zijn gaan kijken wat hier de reden voor was en die bleek simpel, Hygiëne. Bij pols horloges zijn het probleem dat er veel vuil achter kan gaan zitten. Dit maakt dat pols horloges bij veel taken in de zorgsector niet zijn toegestaan.
Deze mensen zijn aangewezen op horloges welke aan de kleding gehangen kunnen worden.

 

De meest voorkomende variant voor verpleeghorloges zijn van silicone met een plastic klokje. Het is de broers gelukt om hun houten variant net zo licht te maken als de silicone variant. En dat met het gebruik van sterk hout en een degelijk Zwitsers uurwerk. Dit maakt het horloge kwalitatief en duurzaam zonder dat er op comfort moet worden ingeleverd.

 

De 1915 watches MODEL-T verpleeghorloges is verkrijgbaar in een variant van eikenhout met een vrolijk gekleurde wijzerplaat. En een karaktervol Olijfhouten variant met een elegante wijzerplaat van geborsteld aluminium. De collectie vind u op www.1915watches.com.

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885